Find din lejebolig eller dit erhvervslejemål hos os

Vi er et lille jordnært boligudlejningsfirma med base i Løgumkloster. Vi råder over erhvervslejemål og private boliglejemål i forskellige Sønderjyske byer som Tønder, Løgumkloster, Aabenraa, Sønderborg m.fl.

Find din lejebolig eller dit erhvervslejemål hos os

Er du på udkig efter en bolig i Syd og Sønderjylland, er der gode chancer for at du kan finde din nye lejebolig hos os. Vi tilbyder udlejning af lejligheder, huse og erhvervslejemål i byer som Tønder, Aabenraa, Løgumkloster, Sønderborg og Esbjerg.

Vi stræber efter at have fornuftige lejemål til enhver boligsøgende. Vi renoverer løbende vores boliger, for at sikre at standen afspejler nutidige standarder. Ikke alle lejeboliger er nyistandsatte, men dette gøres der opmærksom på i den enkelte boligbeskrivelse.

På vores hjemmeside deler vi løbende ledige lejemål. Finder du en sag som du ønsker at leje, er du velkommen til at kontakte os. Skulle du overse lejemålet, enten fordi det allerede er udlejet eller reserveret, kan du med fordel gå ind og følge vores Facebook-side. Her deler vi ligeledes ledige lejemål – og ved at følge siden, vil du som én af de første kunne få besked om et ledigt lejemål og dermed reagere på opslaget prompte.

Tak for din interesse, vi glæder os til at høre fra dig.

Velkommen til.

Små og store lejeboliger i Syd- og Sønderjylland.